Kamp

GEWO STONOTENISKI KAMP KRUPANJ

Wellness & Spa hotel „Grand“ www.spahotelgrand.rs
Termin: 23-30 jun 2020. (8-16 godina)

Stonoteniski klub Novi Sad organizuje, uz podršku nemačkog brenda GEWO, a u saradnji sa turističkom agencijom „Grand Tours“ međunarodni stonoteniski kamp za mlađe uzrasne kategorije u predivnom planinskom mestu Krupanj koji se nalazi u zapadnoj delu Srbije na granici sa Bosnom i Hercegovinom, u blizi reke Drine, na 134km od Novog Sada, a 150km od Beograda.

Krupanj je predivno mestašće koje je smešteno na 320m nadmorske visine, okružen ograncima Boranje, Jagodnje i Sokolske planine kroz koje protiču reke Bogoštica, Čađavica i Kržava. Smatra se ekološki među najčistijim mestima u Srbiji, a njegova mikro klima je ista kao i na Zlatiboru s obzirom na broj sunčanih dana i ružu vetrova, tako da tokom letnjih dana se sportisti prirodno rashlađuju što je od opšte važnosti za efikanost priprema.

Wellness & spa hotel „Grand“ je smešten u kotlini, oko njega je “zeleni pojas” i okružuju ga četinari i listopadi, a čuju se žabori dve rečice iznad kojih su prelepi mostići. Sam objekat je u zoni gde nema saobraćaja, sve je u jednoj celini od smeštaja, restorana, zatvorenog i otvorenog bazena, đakuzija, saune i slane sobe. Školska sala je udaljena na svega 500 metara od hotela,a centar grada je u prelepom etno stilu.

Program kampa podrazumeva 7 punih pansiona, stručni rad sa 5-8 trenera na 12 stonoteniskih stolova, uz stalno prisustvo doktora. Hrana je isključivo domaće kuhinje. U slobodno vreme se organizuju kreativne radionice (kvizovi) i izleti (poseta obližnjem manastiru), korišćenje Wellnes&Spa centra. Svaki polaznik dobija na poklon GEWO paket opreme (vrednosti 60 evra).

  • Polaznici će biti selektirani po nivou znanja, a individualni plan stručnog rada shodno potrebama igre i mogućnostima za njegovo izvođenje; Grupa početnika (osnove tehnike, prilagođavanje koncepcije igre, tehnika kretanja, varijacija servisa). Napredna grupa (akcenat na servisu i prijemu servisa, otvaranje igre i druga lopta – preuzimanje ili aktivni blok, varijacije spinova, podsticanje kreativnosti, unapređenje motoričkih elemenata).
  • Svaki igrač dobiće na kraju kampa sažete napomene o njegovoj igri i predlog vežbi za dalji rad koji bi mogli biti od koristi klupskim trenerima.

6.45 buđenje – 7.05 futing – 7.30 doručak – 8.00 trening II grupe – 10.30 trening I grupe – 13.00 ručak – 13.30-15:00 obavezni odmor (spavanje) – 15.30 trening II grupe – 17.30 trening I grupe – 19.45 večera – 20.15 slobodno vreme – 22.00 priprema pred spavanje – 22.30 povečerje

U kampu je strogo zabranjeno korišćenje mobilnog, izuzev nakon večere do povečerja (polaznici kampa su dužni da predaju aparate vođama grupa koji su za to vreme otvoreni za pozive roditelja).

  • Broj kampera je ograničen na 48; termin kampa može varirati 1-2 dana gore ili dole (potvrda termina je tri meseca pre polaska). Postoji mogućnost da roditelji posete kamp pretposlednjeg dana organizovanim prevozom GrandTT autobusom, uz noćenje (polupansion) i korišćenje usluga Welness&Spa centra i vrate se zajedno sa decom kampa.
  • Cena kampa: 235 evra. Avans od 55e se uplaćuje najkasnije do 30. decembra 2019.godine što predstavlja rezervaciju. Uplata se vrši na žiro račun Agencije Grand. Otkazivanje učešća na kampu je moguće do 1.marta, nakon toga se ne vraća akontacija (avans). Preostali iznos se uplaćuje u šest jednakih mesečnih rata do svakog 20-og u mesecu. Autobuski prevoz iznosi 15 evra, a prevoz je organizovan od Novog Sada (može i preko Beograda) uz usputno kupljenje dece, a može i kamper sam da dođe direktno na kamp.
  • Prijave i informacije Dan Fracile +38163 8-309-702

Uplatilac: ime i prezime kampera – Svrha uplate: akontacija za stonoteniski kamp – Primalac: Grand Tours – Iznos: 55 evra (u protivdinarskoj vrednosti po srednjem kurs NBS) – Žiro račun: 240-10365622701250-80 – Poziv na broj:

Park prirode “Dobri potok“
Rečica Bogoštica protiče uz hotel Grand